Home

ENGINEERING

COMPUTERS

COMPUTERHULP AAN HUIS

NIEUW !! 3D PRINTEN

Afbeeldingengalerij

Contact
HUIBTECH
ENGINEERING & ICT & VERHUUR
COMPUTERS
In mijn vrije tijd, maar steeds vaker bij het bedrijf waar ik op dat moment werkt word mijn computer kennis als zeer nuttig ervaren.

Het is begonnen in het allereerste begin van de 8086, 80286, 80386, 486DX, pentium en verder.
Als een van de eerste had ik internet via een 2400 baud modem. Eerst werkte het eigenlijk nog met inbellen op bulletin board systemen en later kwamen er pas Internet Service Providers en breidde het internet zich uit.

Vooral het DOS tijdperk heeft mij veel inzicht gegeven in de logica van computers, hoe zo'n systeem in de basis werkt.

Al snel bouwde ik mijn eigen pc's. kocht een ander moederboard, videokaart of geheugen upgrade om goedkoop bij te blijven.
Dat hadden mensen al snel door en ik ging dat ook voor kennissen en collega's doen.
Van de ene upgrade schoven weer onderdelen door naar de volgende pc en zo had iedereen goedkoop een nieuwe schoon geinstalleerde computer.
Op een gegeven moment was ik 3-4 avonden in de week van huis of brachten mensen hun computer bij mij voor reparatie, virus verwijdering en dat soort dingen.
Dit was gewoon naast mijn normale baan en altijd gratis. soms mocht ik de oude onderdelen houden die ik dan weer gebruikte om een systeempje te bouwen of een reparatie van een andere kennis van een kennis te helpen.

Heel vaak hebben mensen tegen mij gezegd dat ik daar "iets mee moest doen"

Met de start van Huibtech kan dat ook bedrijfsmatig.

Wilt u een klein bedrijfsnetwerk, opslag van uw data op een NAS, via internet bij uw data kunnen, advies over aanschaf of upgrade van uw computers of een compleet IP camera beveiligings systeem, dan kan ik u daar mee van dienst zijn.
HomeENGINEERINGCOMPUTERSCOMPUTERHULP AAN HUISNIEUW !! 3D PRINTEN AfbeeldingengalerijContact